Siger banken nej til køb af dit nye hjem hos os, kan sælger/ejer Juul Bolig ApS måske tilbyde dig finansiering via sælgerpantebrev på vilkår over 1-15 år.

ÆGTE LANDSTEMNING CA. 10 KM FRA SVENDBORG

107 m² - Gravvængevej 10, 5882 Vejstrup

Beskrivelse

FÅ ÆGTE LANDSTEMNING OG AUTENTISKE RAMMER MED DENNE MULIGHEDSRIGE VILLA LIGE UD TIL MARKERNE

Nu er drømmen om åben natur og stilfærdige marker inden for rækkevidde på Gravvængevej 10, hvor vi udbyder denne idylliske landvilla.

Villaen er beliggende lige i knækket på den rolige vej, der ikke generes af for meget trafik. Herfra er udsigten vidunderlig til de græsklædte marker og den blå himmel, mens man ligger trygt i ly af et skovbryn, hvor et rislende vandløb lister forbi i baghaven.

Ejendommen nyder et godt privatliv, indrammet af træer og tæt hæk, som skaber en grøn kulisse i forårs- og sommermånederne. Grunden omkring strækker sig 2.235 m² stor og glider naturligt sammen med skovbrynet i ryggen.

Selve villaen går helt tilbage til 1847 med 107 boligkvadratmeter, som fordeler sig over et stueplan og en førstesal. Boligen står autentisk og i original stil med mange charmerende detaljer fra husets oprindelse. Ejendommen kræver en rask modernisering, der kan give interiøret nyt liv. Potentialet er derfor stort for den, som vil tænke kreativt og præge boligen efter egne ønsker og behov. Fundamentet er i orden og mulighederne mange!

Den spændende planløsning inviterer indenfor til en velkomstentre med trappe til førstesalen. Her rummer stueetagen to stuer med lysindfald fra sydvest og en flot udsigt over markerne, samt et stort køkkenrum, to badeværelser og en bagudgang direkte til haven.
I overetagen finder man to store værelser med træbjælker og god loftshøjde samt et dragende vue over landskabet.

Beliggenheden er fantastisk fredelig og naturskøn, og naboskabet er godt. Dejlige skovområder pryder nærmiljøet med dyre- og fugleliv samt masser af naturoplevelser for enhver. Hverdagens fornødenheder er heller ikke langt væk med ca. 5 km til bl.a. Gudbjerg og Tved, der byder på gode indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner, foruden idrætshallen i Tved, hvor børn og voksne kan holde sig aktive. Der er ligeledes busser mod Odense og Svendborg tæt ved adressen. Det tager blot 10 min. i bil til Svendborg, der summer af bystemning med butikker, cafeer og spisesteder samt et levende havnemiljø, mens man på ca. 30 min. er i Odense.

Bemærk! Ejendommen skal tilsluttes kloaknettet og der skal etableres en pumpebrønd.

Mulighed for besigtigelse alle ugens dage.

Finansiering:
Siger banken nej, kan du ved henvendelse til os få oplyst hvilke firmaer som kan hjælpe med finansieringen.

Villa Til salg
 • Sagsnummer : 210
 • Udbetaling : 25.000 kr.
 • Ejerudgift : 1.102 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 1.569 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 1.305 kr.
 • Boligareal : 107 m2
 • Grundareal : 2235 m2
 • Etagertotal : 1
 • Antal rum : 4
 • Byggeår : 1847
Pris: 345.000 kr.
Dokumenter
 • (934.4KB)
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern