Siger banken nej til køb af dit nye hjem hos os, kan sælger/ejer Juul Bolig ApS måske tilbyde dig finansiering via sælgerpantebrev på vilkår over 1-15 år.

VILLA I IDYLLISKE OMGIVELSER, TÆT PÅ BYENS LIV

194 m² - Gammelgårdvej 10, 6870 Ølgod

Beskrivelse

Med rammere til en ideel familievilla, en dejlig og grøn grund, samt en attraktiv beliggenhed i idylliske omgivelser, er der nu mulighed for at skabe præcis den bolig, som I drømmer om.

Villaen her råder over 194 mulighedsrige m2. Planløsningen er velanlagt, men kan sagtens omlægges, hvis det ønskes. I dag fordeler boligen sig over to etager. I stueplan er der indrettet entré, et stort badeværelse med hjørnebadekar, et disponibelt rum, køkken, to værelser og en kæmpestor stue. På 1.salen har I hjemmets eventuelle børneafdeling, hvor I finder tre værelser. Villaen giver plads til forbedring, og hvis I drømmer om at sætte jeres personlige præg og modernisere, for derved skabe den ideelle bolig, så får I den allerbedste chance for at opfylde drømmen her.

Udenfor venter der jer et dejligt udeliv. Huset omkranses af en grøn have, der, ligesom boligen, har et hav af muligheder. Her kan anlægges flisebelagte terrassemiljøer, legeanlæg for de mindste eller hvad med en hyggelig bålplads, hvor hele familien samles til snobrød og kvalitetstid? Kun fantasien sætter grænsen!

Huset grænser op til grønne marker, som strækker sig så langt øjet rækker – her ånder alt fred og idyl, og med en beliggenhed som denne, er der ikke udsigt til andet end livsnyderi. I går heller ikke glip af hverdagens fornødenheder, for I er nemlig bare 14 minutters cykeltur fra Ølgod midtby -en hyggelig lille by, som byder på alt, hvad man behøver, for en nem og bekvem hverdag. Her er både indkøbsmuligheder, togforbindelser, bibliotek, spisested, idrætshal, og skole. Hvad mere kan man ønske sig?

Velkommen til!

Bemærk! Der er påbud fra kommunen, om forbedret spildevandsrensning, hvorfor køber må påregne omkostninger hertil.

Mulighed for besigtigelse alle ugens dage.

Finansiering:
Siger banken nej, kan du ved henvendelse til os få oplyst hvilke firmaer som kan hjælpe med finansieringen.

Villa Til salg
  • Sagsnummer : J037
  • Udbetaling : 25.000 kr.
  • Ejerudgift : 1.524 kr.
  • Brutto ex. ejerudgift : 1.809 kr.
  • Netto ex. ejerudgift : 1.522 kr.
  • Boligareal : 194 m2
  • Grundareal : 8460 m2
  • Etagertotal : 1
  • Antal rum : 5
  • Byggeår : 1870
Pris: 395.000 kr.
Dokumenter
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern