Siger banken nej til køb af dit nye hjem hos os, kan sælger/ejer Juul Bolig ApS måske tilbyde dig finansiering via sælgerpantebrev på vilkår over 1-15 år.

HYGGELIGT OG CHARMERENDE FRITIDSHUS

56 m² - Ellekrattet 21, 4300 Holbæk

Beskrivelse

Velkommen til Ellekrattet 21 i hyggelige Kisserup, hvor vi kan præsentere jer for dette mulighedsrige fritidshus med en yderst eftertragtet beliggenhed. Huset er omkranset af den skønneste natur, og samtidig er man kun 15 kilometer fra Holbæk.

Huset ligger i enden af en lille, lukket vej i det dejligste sommerhuskvarter tæt ved Lammefjord med en stor, åben grund omkring sig. Sommerhuset er opført i 1964, og det står med solrige terrassemiljøer på hver side, hvor man kan nyde solen fra morgen til aften i private rammer med vue over de naturskønne omgivelser. Huset byder på 70 kvadratmeter – foruden det 6 kvadratmeter store udhus, der kan benyttes lige efter jeres behov.

Huset står med lyse trægulve, fint interiør og et dejligt lysindfald, der strømmer ind ad de mange vinduespartier. Hoveddøren åbner op til en rummelig entré, og herfra er der videre adgang til køkkenalrummet med en fin brændeovn. Køkkenet er opført i lyse elementer med god bord- og skabsplads, og i åben forbindelse er der plads til en spiseafdeling. Stuen breder sig ud ved siden af med direkte udgang til terrassen, og derudover byder boligen på et værelse og et rummeligt badeværelse.

Sommerhuset er særligt velegnet til det unge københavnske par, der er på jagt efter et pusterum væk fra storbyens larm og jag, eller det midaldrende par, der drømmer om at nyde den grønne natur og have plads til, at børn og børnebørn kommer på besøg en gang imellem. Med sommerhusets skønne placering og charme er begge dele muligt! Her er nemlig højt til himlen, der er grønne skove, en fjord og et rigt dyreliv. Alt sammen blot en times kørsel fra København! Samtidig gør sommerhusets beliggenhed det også muligt at lave diverse aktiviteter: På lidt over en times kørsel kan I eksempelvis dyrke vandsport ved Isefjord. Og på under en halv time er I midt i Holbæk, hvor der er et skønt cafeliv, biograf og en masse indkøbsmuligheder. På den måde byder sommerhuset på natur, ro og hygge og samtidig sjov og spas.
Mulighed for besigtigelse alle ugens dage.

Finansiering:
Siger banken nej, kan du ved henvendelse til os få oplyst hvilke firmaer som kan hjælpe med finansieringen.

Fritidsbolig Til salg
 • Sagsnummer : 216
 • Udbetaling : 25.000 kr.
 • Ejerudgift : 998 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 1.477 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 1.238 kr.
 • Boligareal : 56 m2
 • Grundareal : 1310 m2
 • Etagertotal : 1
 • Antal rum : 2
 • Byggeår : 1964
Pris: 325.000 kr.
Dokumenter
 • (940.6KB)
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern