Siger banken nej til køb af dit nye hjem hos os, kan sælger/ejer Juul Bolig ApS måske tilbyde dig finansiering via sælgerpantebrev på vilkår over 1-15 år.

Spændende villa, tæt på Otterup by

140 m² - Dalene 18, 5450 Otterup

Beskrivelse

Velkommen til Otterup – men særligt velkommen til villaen på Dalene 18.

Her ligger huset med en god portion charme, der kan tilbyde en attraktiv planløsning med mange mulighedsrige rum. En god familievilla med en rolig beliggenhed blot et kvarters køretur fra den tidligere stationsby Otterup.

Villaen er opført i 1938 og fremstår velholdt. Huset er beliggende på en nydelig grund på 485 kvadratmeter, der prydes med en overkommelig have – et fristed der indbyder til afslapning, lange snakke og kaffe under åben himmel. Boligen er på 140 kvadratmeter samt en meget anvendelig kælder på 40 kvadratmeter og en garage på 18 kvadratmeter.

Her får I et hus med rig mulighed for at sætte jeres helt eget præg og slippe jeres kreative side løs. Ved hjælp af en kærlig hånd kunne dette hjem komme til at skabe de perfekte rammer for en fremtid i tosomhed eller som børnefamilie. Huset byder indenfor via den store entré med god plads til hele familiens overtøj. Herfra er der adgang til rummeligt køkken med god arbejdsplads – og som med en god indsats og et par opdateringer hist og her kunne blive alletiders. Herfra direkte videre til husets samlingspunkt, der forener to stuer. Dette spændende rum åbner for et væld af spændende indretningsmuligheder – her er plads til at møblere en hyggelig tv-stue og en spisestue med plads til både gæster og familie. Det bedste ved den samlede rumfornemmelse er, at alt forekommer luftigt og åbent med mulighed for at skabe privatsfærer i de små hyggelige kroge og hjørner. Stueplanet indbefatter tillige to gode værelser med masser af skabsplads. På etagen ovenover har man i alt to værelser, to disponible rum og et stort badeværelse med badekar. Imens venter kælderen med fem anvendelige disponible rum. Der er god mulighed for opbevaring eller værksted.

Alt i alt en virkelig spændende bolig med en hyggelig og tilbagelænet beliggenhed.

Med denne adresse venter her masser af gode indkøbsmuligheder i Otterup. Kort sagt: Du kan købe alt, hvad du har brug for i byen. Der er flere velassorterede dagligvarebutikker, spændende specialforretninger, der sælger alt fra tøj til hesteudstyr. En by, der særligt blomstrer i sommermånederne med hyggelig markeder, god musik og gode smagsoplevelser.

Mulighed for besigtigelse alle ugens dage.

Finansiering:
Siger banken nej, kan du ved henvendelse til os få oplyst hvilke firmaer som kan hjælpe med finansieringen.

Villa Til salg
 • Sagsnummer : 214
 • Udbetaling : 25.000 kr.
 • Ejerudgift : 1.313 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 1.809 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 1.512 kr.
 • Boligareal : 140 m2
 • Grundareal : 485 m2
 • Etagertotal : 1
 • Antal rum : 6
 • Byggeår : 1938
 • Kælderareal : 80 m2
Pris: 395.000 kr.
Dokumenter
 • (824.7KB)
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern