Siger banken nej til køb af dit nye hjem hos os, kan sælger/ejer Juul Bolig ApS måske tilbyde dig finansiering via sælgerpantebrev på vilkår over 1-15 år.

MULIGHEDSRIGT FRITIDSHUS I PERFEKTE OMGIVELSER!

85 m² - Troldestien 2, 4540 Fårevejle

Beskrivelse

Velkommen til Troldstien 2, hvor vi i dag tager et nærmere kig på dette charmerende fritidshus, som bare venter på at danne rammerne for jeres private getaway.

Huset er opført i 1976 og fremstår velholdt, med rig mulighed for at sætte sit personlige præg. Planløsningen indeholder to gode soveværelser, et praktisk vaskebryggers, et badeværelse med brusemiljø og et stort leverum, hvor stuen og køkkenet forenes. Ydermere med tilhørende udestue, hvor de lune sommerdage forlænges og havens fine natur inddrages i boligen. I det store fællesmiljø står køkkenet som en integreret del af rummet, imens resten af pladsen kan indrettes med spiseafdeling og sofasektion foran den hyggelige brændeovn, som sætter den helt rigtige stemning for fritidsboligen. Her er der altså plads til at parret, singlen eller den lille børnefamilie kan nyde tilværelsen.

Mod syd smelter inde- og udelivet sammen på den store terrasse, som ligger perfekt placeret i forhold til solen og indbyder til livsnyderi. Grunden er anlagt med langstrakte græsarealer og høje træer, som bidrager til privatlivet. På grunden er der ydermere opført en tilbygning, der rummer to værelser og et stort disponibelt rum, som kan tjene et utal af formål. Her nydes tilværelsen i fuldstændigt ugenerte rammer, og der er ingen tvivl om, at haven er det perfekte opholdssted på de varme sommerdage.

Troldstien er beliggende i Kårup, et naturrigt område, få minutters kørsel fra Nekselø Bugt, som lokker med hyggelige slentreture langs vandet. I nærområdet kan I nyde et spil golf, en tur på kunstmuseum eller sætte kursen mod Fårevejle Stationsbys gode handlemuligheder og spisesteder, som står klar til at forkæle smagsløgene. Her vil I aldrig mangle noget.

Det perfekte fritidshus for jer, der drømmer om jeres eget frirum i naturskønne omgivelser, hvor I ikke skal gå på kompromis med hverdagens fornødenheder – og så er der tilmed rig mulighed for at modernisere, så I kan skabe præcis det fritidshus, som I drømmer om.

Hvad mere kan man ønske sig?

BEMÆRK! Der er planlagt kloakering for området i 2026 med i krafttrædelse 1 2042.

Mulighed for besigtigelse alle ugens dage.

Finansiering:
Siger banken nej, kan du ved henvendelse til os få oplyst hvilke firmaer som kan hjælpe med finansieringen.

Fritidsbolig Til salg
 • Sagsnummer : K080
 • Udbetaling : 30.000 kr.
 • Ejerudgift : 1.303 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 2.743 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 2.274 kr.
 • Boligareal : 85 m2
 • Grundareal : 1226 m2
 • Etagertotal : 1
 • Antal rum : 4
 • Byggeår : 1976
Pris: 595.000 kr.
Dokumenter
 • (860KB)
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern