Siger banken nej til køb af dit nye hjem hos os, kan sælger/ejer Juul Bolig ApS måske tilbyde dig finansiering via sælgerpantebrev på vilkår over 1-15 år.

GOD PLANLØSNING OG IDYLLISK OG BELIGGENHED

144 m² - Briksbølvej 17, 6705 Esbjerg Ø

Beskrivelse

På Briksbølvej 17 udbydes dette hus fra 1966, som fordeler sig over 144 m2 og giver rig mulighed for at sætte i stand, for derved at skabe præcis det hjem, som I drømmer om.

Huset ligger på en 819 m2 stor grund med en tilhørende garage og skur. Her er der rig plads til at anlægge terrasser, plante blomstrende bede og køkkenhave eller store frodige frugttræer, som hurtigt vil forvandle grunden til et dejligt udeliv.

Indenfor fordeler planløsningen sig over fire store soveværelser, et brusebadeværelse, bryggers og et lyst leverum, hvor stuen og køkkenet forenes. Huset trænger til en kærlig hånd, men selve planløsningen er utrolig velanlagt og henvender sig til børnefamilien såvel som det pladskrævende par. Både værelserne og badeværelset har en rigtig god størrelse, og den åbne forbindelse mellem køkkenet og stuen skaber et godt flow i hjemmet. Her er der desuden et rigtig godt lysindfald og direkte udgang til en overdækket terrasse, som forener inde- og udelivet. I har naturligvis også mulighed for at rive ned og bygge helt nyt, hvis I går med drømme om nybyggeri. Her kan I praktisk talt få det som I vil.

Briksbølvej er beliggende i rolige omgivelser, hvor langstrakte marker og grønne arealer er en del af gadebilledet. Her flytter I ind i fredelige og idylliske omgivelser, uden at gå på kompromis med hverdagens fornødenheder. I Andrup, 3 minutters kørsel herfra, kan de daglige indkøb klares hos den lokale købmand, den nærmeste børnehave er bare 2 minutters kørsel herfra og når I trænger til at mærke byens liv, så lokker Esbjerg midtby med alt fra spisesteder og caféliv til butikker, uddannelsesinstitutioner, biograf og meget mere, bare 11 minutter i bil fra hoveddøren. Med adresse på Briksbølvej 17 kommer I aldrig til at mangle noget.

Her kan boligdrømmen gå i opfyldelse.

Velkommen til!

Kommunen har udstedt påbud om forbedret spildevandsrensning, hvilket køber skal være opmærksom på! Sælger afventer tilbud.

Mulighed for besigtigelse alle ugens dage.

Finansiering:
Siger banken nej, kan du ved henvendelse til os få oplyst hvilke firmaer som kan hjælpe med finansieringen.

Villa Til salg
 • Sagsnummer : J050
 • Udbetaling : 30.000 kr.
 • Ejerudgift : 1.315 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 2.738 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 2.299 kr.
 • Boligareal : 144 m2
 • Grundareal : 819 m2
 • Etagertotal : 1
 • Antal rum : 5
 • Byggeår : 1966
 • Energimærke : D
Pris: 595.000 kr.
Dokumenter
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern