Siger banken nej til køb af dit nye hjem hos os, kan sælger/ejer Juul Bolig ApS måske tilbyde dig finansiering via sælgerpantebrev på vilkår over 1-15 år.

CHARMERENDE VILLA MED MASSER AF POTENTIALE

112 m² - Blæshøjvej 34, 9700 Brønderslev

Beskrivelse

Det er med stor fornøjelse, at vi nu byder dig velkommen til den lille hyggelige landsby V. Hjermitslev, som placerer sig helt fantastisk i det nordjyske landskab få km fra den attraktive strandkyst mellem Blokhus og Løkken, 13 minutters kørsel fra Brønderslev og 35 minutter fra Aalborgs inderste gader og stræder i centrum.

Midt på Blæshøjvej i nummer 34 ligger den sødeste lille, gule villa og charmerer sine omgivelser. Med et boligareal på 112 kvm fordelt over to etager er huset perfekt egnet til den eller de, der drømmer om at skabe et romantisk hjem for én eller to – evt. med plads til familieforøgelse.

På den flotte, nyrenoverede 1. sal er der nemlig utrolig hyggeligt med en stor fælles stue og ét værelse, som yderligere kan udvides med et ekstra ved at tage kvadratmeter fra stuen. Derudover får man en dejlig rummelig stueetage, der er indrettet i en fin ældre stil – blandt andet med et smukt tapet i stuen, som man nemt ville kunne bevare et stykke af og dermed bringe husets sjæl med videre ind i fremtiden.

Rundt omkring trænger boligen til en kærlig hånd, hvilket giver en stor medbestemmelse til, hvordan dit fremtidige hjem skal tage sig ud. Der er dog ingenlunde tale om et uoverskueligt projekt; med en klat maling, fjernelse af gulvtæpperne og nyt interiør kan man komme virkelig, virkelig langt! Så brænder din indre indretningsarkitekt for at slå sig løs, er dette sted perfekt!

Ud over køkken og bad indeholder etagen en rummelig stue, som naturligt er opdelt i et spise- og opholdsmiljø. For enden gives der udgang til den hyggeligste og dejligt store udestue med masser af lys og fri passage til baghavens vildnis.

Her i V. Hjermitslev møder man et hyggeligt lokalmiljø med kirke, kro, skole og dagpleje m.m. Kører man 13 minutter mod øst, ankommer man til stationsbyen Brønderslev, der udvider mulighederne med flere skoler og daginstitutioner, SFO, fritidstilbud, svømmehal og mange indkøbsfaciliteter. I modsatte retning står strandbyerne langs kysten klar med åbne arme til at skabe masser af feriestemning med badestrande, sommerhuskvarterer og gode familieaktiviteter. I får kun 10 minutter i bil til nærmeste sandstrand og ditto til Fårup Sommerland!

Et hav af muligheder venter på dig her.

Mulighed for besigtigelse alle ugens dage.

Finansiering:
Siger banken nej, kan du ved henvendelse til os få oplyst hvilke firmaer som kan hjælpe med finansieringen.

Villa Til salg
 • Sagsnummer : J057
 • Udbetaling : 25.000 kr.
 • Ejerudgift : 1.161 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 2.290 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 1.915 kr.
 • Boligareal : 112 m2
 • Grundareal : 610 m2
 • Etagertotal : 1
 • Antal rum : 5
 • Byggeår : 1909
 • Energimærke : D
Pris: 495.000 kr.
Dokumenter
 • (871.3KB)
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern